this is K

This is K är en blogg där det kommer finnas olika inlägg från tid till tid Exempel på inlägg: Foto som jag tagit Video som jag redigerat like a pro :) YouTube klipp jag tycker är roligt och vill dela med er En nytt låt Tutorials, hur man gör viss sak på sin blogg/i photoshop mm.

ThisisK Design

Ååh egentligen så borde thisisK haft nytt design som jag gjort. Men nej det har den inte för att man är latt för det mesta.

Så vad har hänt under det senaste tiden.
Har kollat på flera serier,varit på olika möten för att starta eget, ringt omkring lite, träffats lite med polare, kollar på mer serier och filmer, köpt spel,kört spel, fått min morsa köra spel under en timme haha.

Har egentligen varit rädd för att starta upp eget företag för att göra något fel, enda sen jag sa att jag vill starta upp så fick jag höra något i stil "Men va fan du kan inte göra det, tänk om du gör något fel, tänk om det här tänk om det där" ,"Dude du har inte något erfarenhet av detta you gonna screw this up" ...

Sooo.... my replay!
 
 
Bara några få personer som stöttar mig.
Så tack vare min polare Danne och han korta sms så fick jag ändå 60%mod och göra det.
 
Resten är tack vare The Pursuit of happiness talet.
 

Kollade på massa andra sköna tal under kvällen.
Får göra en inlägg med dem senare.
 
Hur som helst....så här går det.
I am ready to take step 2. :)
Today!

Lets do this.
 
 
/this is K

The Man with the Iron Fists

 
Biopremiär (Sverige): 8 februari 2013
Genre: Action

Zombie Drive-Thru Prank

 
Hahaha

Dexter

Började tycka om serien och som vanligt så kollade jag igenom säsongerna fort.
1 säsong - bra
2 säsong - bra
3 säsong - lite dåligt men bra
4 säsong - bra till sista episoden
5säsong - Allt är åt helvete och man tror att de som skrev manus har varit höga när de skrev detta. 
SPOILER ALERT/SPOILER ALERT/SPOILER ALERT/SPOILER ALERT  4säsong
 
 
 
 
 
 
 
 

I 4säsongen blir Dexter vän med Arthur men mot slutet så blir med massa jagande, gömmande och annat. När Dexter blir ett hot för Arthur och får sig själv bara framstå som en person som är utte efter pengar så bestämmer sig Arthur och följa efter han. Snart inser han att Dexter jobbar för polisen att han heter inte Kyle utan Dexter. De gör en deal att Arthur inte kommer göra något dumt mot Dexter eller mot hans nära så länge Dexter sig håller sig undan. I sista episoden gömer sig Dexter i bagage luckan hos Arthur och mitt i ingenstans så ser det ut som om något är fel på Arthurs bil.Efter att han stannat och gårr för att kolla vad som är fel så hoppar Dexter ur bagage luckan slår honom flera gången innan han gör en grep och får Arthur medvetslös. Arthur vaknar på ett bord där det fullt vägg med bilder av hans offer, han ber Dexter och sätta på tågen (barn leksaker som han lekt med i tidigare avsnitt) så att de åker en sista gång innan han dör och Veras (hans systers) favorit låt. Dexter gör det och dödar han. I denna stund är ju alla glada, Dexter vi till och med Arthur.

Eftersom Dexter lovat Rita att de ska ha sin smekmånad på kvällen och skickat iväg henne och sin bebis son för säkerhets skull så var han tvungen skynda hem och packa då han lovat att han kommer med flyget på kvällen. Han märker snart att han har ett nytt meddelande, han ringer för att se vad det är för meddelande och han märker att det är från rita:
 
Hej älskning, jag är en klant. jag hade så båttom att jag glömde passet.
Jag åker hem och hämtar det.
Vilket betyder att jag kommer lite senare, men vi väntar på dig ändå.
 
Jag vet att du inte bryr dig men månen kommer vara fantastisk ikväll.
Ta dig en titt.
 
Du förtjänar det.
 
Vi älskar dig , hejdå.
 
Han blir väldigt misstänksamt och ringer upp Rita, det är då han hör hennes mobil ringa bara några meter framför honom från stolen. Han går upp snabbt och ser hennes väska därifrån han tar ut mobilen som ringer och som det står på Dexter calling från badrummet hörs hans son gråta och nu förstår han att det är verkligen något som inte står rätt till och börjar springa dit.. Inne i badrummet på golvet han son som sitter i blodet och runtomkring sig med blodet gråtandes. Han minns hur samma sak hände honom när Harry hittade honom, han var helt blodig och gråtandes togs han därifrån. Han går när på golvet försiktigt till barnet och kollar mot badkaret där han ser Ritta ligga i fyllt med blod, han springer fram kollar mot pulsen "NEEJ". Han går ut genom sitt dörr med sin son påmind att för länge sen var det han som Harry bar på,på samma sätt ut genom dörren från det hemska ställen där hans mamma låg död i blodet.
 
 
"But it doesn't matter what i do, what i choose.
I'm what's wrong.
This is fate."

 

 

 

This is K

ThisisK

 

Email

Aså människor lär er använda Email och lär är för fan ljuga.
 
 
Under senaste månaden blev vi klara med klippning av en kortfilm, det fanns i alla fall ingen ljud och musik med och vi skulle skicka till en studio för att de ska det och då var den helt klar.
Så direkt att personen i studion fått mejlet borde han boka en tid och regissören skulle jobba med honom resten av veckan medans jag skulle roa mig med annat kul.
Men det gick inte till så.
Hela kortfilmen blev laddad upp till dropbox då den var för stort ju och skicka som bifogad till eposten.Jag skrev in personens email adress och skickade, han sa på kvällen att han inte fick den.
Jag var tvungen fucking gå till regissören och skicka därifrån igen. -.-
Vi ringde upp han och frågade om det var 100% hans adress och att han inte skrivit in fel. "Juu det är min."
Okay,  Dropbox>Dropbox>Share file> hans mejl adress , min mejl adress
Säger till henne att hon ska ringa han lite senare då ePosten kan vara försenat någon timme i vissa fall.
Hon ringer mig senare på kvällen att snubben inte fått, ändå om jag fick.
Han ger oss en annan eMail adress och vi skickar till den+mig men så får han ingeting (jag får så klart).
Yeah sure, jag trodde på han 0% från första början.
Eftersom jag skickade till både hans mail adress och min så hade jag ju fått redan länken och kunde skicka nu från min dator också utan att logga in på deras account.
Jag gjorde så och så sa han senare typ att han fick den.

Ärligt denna kille är antingen efterbliven och inte kan använda datorer eller så är han ju fan efterbliven om han tror att vi ska tro på han.
Han kunde sagt t.ex.
  • Min eMail blev hackad
  • Min dator fick virus
  • Vi har ingen ledigt tid för nästa 2veckor.
Japp det var ju några få saker.
 
 
 
Sen igår var jag tvungen och skanna 17sidor för att bifoga och mejla till farsas advokat vilket jag gjorde.
Grejen är den att denna man är typ 70+ år och ja fan man förstår att de inte ser men skiiit hur kan man inte se.
Han ringde farsan och berätta att jag skickade bara 8 papper. Men när farsan förklarade för mig så trodde jag han sa att det var en tom ePost jag skickade. Gick in för att kolla om det var verkligen så och såg detta.
Står klart och tydligt 17bifogade filer, men om man kollar längst till höger på bilden så ser man en pil som pekar åt höger. Haha snacka om att hotmail vill jävlas med människor och gjort den halv osynlig.
Men hur som helst så har han fan 2mer alternativ och det är ju välja "Visa bildspel" eller "Hämta alla som zip"
Men aja han är ju lite äldre och det här var inget farligt så det är ju ändå lungt.
 

Hyrricane Sandy

 
HAHAHAHAHHAA
Dessa människor är värsta galningar men mina favoriter just nu. :)

Despicable me 2 klipp

Nytt klipp från Despicable me 2 (Dumma mig 2) har kommit och här kan ni se den.
 
Bio premiär (Sverige): 5 juli 2013
Genre: Animation , Komedi ,Familj