this is K

This is K är en blogg där det kommer finnas olika inlägg från tid till tid Exempel på inlägg: Foto som jag tagit Video som jag redigerat like a pro :) YouTube klipp jag tycker är roligt och vill dela med er En nytt låt Tutorials, hur man gör viss sak på sin blogg/i photoshop mm.

Bästa scen i Animal Practice

 
Har börjat kolla igår kväll på en serie som heter Animal Practice.
Handlar om en snubbe som heter Dr. George Coleman som jobbar på ett djursjukhus och är typ en av de bästa djur doktorerna.
En dag dör ägaren av djursjukhuset och lämnar sjukhuset åt sin barn eller barnbarn Dorothy.
Så när hon kommer till djursjukhuset märker hon att det är lite fuckdup då det är långa köer och Dr George väljer ut de snyggaste tjejerna först medans andra får vänta. (Han valde detta jobb bara pga tjejer).
 
Kolla på denna mini klipp fr 0:40.
I denna episod berättar (kinesen) Dr. Yamamoto hur han är skit rädd för dockor (lång historia) men hans kollega får honom och sluta vara rädd för dockor.
Hon lägger dockan på hans hand i smyg och får honom och tänka att han är den enda som kontrollerar dockan villket är ju sant.

Men när Dr. Yamamoto promenerar så märker han att det är inte längre han som kontrollerar dockan utan att den kommit till liv.
 
Jätte kul serie och ni borde kolla på den. ;)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mamma82
skriven :

Tack snälla! =)

Svar: Det var så lite så. :)
webbdesignstockholm.blogg.se